PVC profil – Salamander SL76

5-komorni profil: Uf = 1,3 W/m²K

Salamander streamline profil je profil ugradbene dubine 76mm s pet komora i dvije brtve. Područje primjene salamander sl profila prozori i vrata: zaokretni, otklopni, zaokretno-otklopni prozor, ulazna ili PSK vrata, za novogradnju i adaptaciju, za kuće pod zaštitom Uprave za zaštitu spomenika, za ekskluzivne seoske i gradske kuće kao i za višekatne zgrade i građevinske objekte.

SALAMANDER StreamLine

Izvrstan izbor za sve koji znaju cijeniti udobnost stanovanja. Atraktivni prozorski profil salamander streamline nije samo vrhunac prozorskog dizajna već također pruža udobnost te značajno smanjuje potrošnu energije.

Moderna prozorska tehnika sa 5 komornim sustavom, 76 mm dubinom ugradnje i dvije brtve jamči optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju te visoku sigurnost, sve što Vam je potrebno kako biste se dobo osjećali. Izvanredno otporni na vremenske utjecaje salamander streamline pvc profili su i lagani za održavanje, PVC prozori od Salamander streamline profila postavljaju u području dugotrajnosti i lakoće održavanja nove standarde.


  • 5-komorni profil: Uf = 1,3 W/m²K
  • Zvučna izolacija do 47 dB
  • Protuprovalna zaštita do WK 2
Slika s zaobljenim krilom

Salamander prozor sa zaobljenim krilom

PODRUČJE PRIMJENE


Velika dubina utora omogućava ugradnju svih vrsta stakala; izolacijska, sigurnosna, zvučno-izolacijska i specijalna stakla. Veliko čelično ojačanje jamči visoku stabilnost PVC prozora. Klasični elegantan izgled zahvaljujući klasičnoj elegantnoj optici. Iznimno lagan za održavanje i otporan na vremenske utjecaje zahvaljujući kvalitetnoj plastici s dobro zabrtvljenim površinama. Visokovrijedna folija omogućava širok izbor boja. Prozorski profili dostupni su u velikom izboru standardnih boja i dekora. Na zahtjev dostupne su i individualne RAL boje. Niži troškovi energije grijanja - viša kvaliteta stanovanja zahvaljujući 5- i 7-komornom sustavu s dvije brtve koji omogućavaju izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.


Presjek s ravnim krilom

Presjek s ravnim krilom

  • zaokretni, otklopni, zaokretno-otklopni prozor, ulazna ili PSK vrata
  • za novogradnju i adaptaciju
  • za kuće pod zaštitom Uprave za zaštitu spomenika
  • za ekskluzivne seoske i gradske kuće
  • za višekatne zgrade i građevinske objekte
ZATRAŽI PONUDU